Rubik Hub

Echipa Rubik Hub, parte a Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, organizează primul eveniment Startup Weekend din Piatra Neamț și singurul din România în anul 2017.

Techstars Startup Weekend este un proiect global încadrul căruia s-au organizat peste 4000 de evenimente în peste 150 de țări din întreaga lume cu scopul de a susține antreprenoriatul în rândul studenților din universitățile regiunii de Nord- Est.,

Startup Weekend Piatra Neamț se desfășoară în perioada 24-26 noiembrie 2017 la Rubik Hub, Piatra-Neamț La această experiență vor lua parte circa 70 de persoane interesate de lumea startup-urilor precum și mentori cu o reputație excelentă la nivel național și chiar internațional.

Din juriu fac deja parte Oscar Kneppers, fondatorul Rockstart, cel mai mare accelerator startup din Europa și Kevin Madill, renumit fondator și mentor încadrul Rockstart.

Studenții din UVAB, Facultatea de Științe și de Științe Economice și-au arătat interesul față de acest eveniment și se vor număra printer participanții la training-ul de inițiere în start-up de la Piatra-Neamț.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s