BUSINESS și LEADERSHIP

Afis prezentare.1-1.png

Afis_Live2Lead2017Academy.jpg

MAXWELL C. JOHN

Este autorul nr. 1 de best-seller- uri al New York Times, coach și speaker care a vândut mai bine de 25 milioane de cărți traduse în 50 de limbi. În 2014 a fost apreciat că fiind liderul numărul 1 în business de către American Management Association® și cel mai influent expert în leadership din lume conform Business Insider și Inc . Magasine. El a fost de asemenea votat ca cel mai important profesionist în leadership din lume de către  LeadershipGurus. net, timp de șase ani consecutiv. Ca și fondator al John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP, el a dezvoltat peste 6 milioane de lideri în aproape toate țările lumii. Laureat al Premiului Maică Tereza pentru Pace Mondială și Leadership de către Luminary Leadership Network, Dr. John Maxwell vorbește în fiecare an pentru companii din Fortune 500, președinți de țară și o mulțime de lideri de afaceri de top mondial.

BACHELDER CHERYL

Este pasionată de industria restaurantelor și recunoscută pentru gândirea sa strategică, performanțele financiare remarcabile și dezvoltarea unor lideri excepționali și a echipelor cu performanțe extraordinare. Este CEO la Popeyes®Louisiana Kitchen, Inc. din 2007, unde a reabilitat financiar compania și a produs o creștere fără precedent prin expansiune tip francize. A stabilit un scop și un set de principii inspiraționale companiei. Are peste 35 de ani de experiență în construirea brandurilor și conducerea companiilor (Yum Brands, Domino’s Pizza, RJR Nabisco, The Gillette Company and The Procter & Gamble Company). Este speaker public și vorbește audienței despre experiențele sale de Leadership în companiile pentru care a lucrat. Cartea sa, “Dare To Serve”, a primit aprecieri deosebite de la Stephen Covey, Ken Blanchard și mulți alți specialiști din domeniu.

DAVE RAMSEY

Este businessman, speaker motivațional, autor și realizator de emisiuni tv și radio pe tema managementului banilor personali și managementul datoriilor. Programul său, The Dave Ramsey Show, este difuzat de peste 500 de stații radio din SUA și Canada. Programul tv, The Dave Ramsey Show, a fost difuzat pe Fox Business Network până în iunie 2010. A scris numeroase cărți, 5 dintre ele fiind New York Times bestsellers. În 2009 a primit premiul Marconi Award Winner pentru personalitatea anului la radio și a fost inclus în Național Radio Hall of Fame în 2015. Compania sa, The Lampo Group are 6 departamente internaționale care sunt dedicate educației financiare. A inventat cuvântul și conceptul ENTRELEADERSHIP, care combină responsabilitățile antreprenoriale / proprietar de afacere mică (ENTREpreneur) cu a unui lider (LEADERSHIP).

WARRICK DUNN

Este o legendă a fotbalului american, a jucat 12 ani în Național Football League (NFL). A primit titlul de cel mai bun debutant în 1997 și a câștigat de 3 ori Pro Bowl MVP (cel mai bun jucător al Super Bowl). A fondat două instituții caritabile: Homes for the Holidays (HFTH) în 1997 și started Warrick Dunn Charities (WDC) în 2002 pentru a ajută familiile cu un singur părinte să obțină o locuință. În 2008 a scris cartea autobiografică, “Running For My Life”, în care descrie cum a trecut de la tragedie (moartea mamei sale, care era părinte singur), depresie, negare la iertare, speranța și succes; în 2007, împreună cu Andre Agassi, Muhammed Ali, Lance Armstrong, Jeff Gordon, Mia Hamm, Tony Hawk, Andrea Jaeger, Jackie Joyner-Kersee, Mario Lemieux, Alonzo Mourning and Cal Ripken, Jr. a fondat “Athletes for Hope”, o organizație non-profit care ajută sportivii profesioniști să își dezvolte pasiunea pentru filantropie.

FORMULAR ÎNSCRIERE CONFERINȚĂ

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s