Start la Antreprenoriat în Regiunea N-E

Doc1-1

Vineri 13 aprilie 2018, ora 17, în Amfiteatrul C2 „Dumitru Alistar”, Corp C, etaj 1 al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău va avea loc evenimentul de prezentare a proiectului “Start la Antreprenoriat N-E”, eveniment desfășurat în parteneriat cu Societatea Antreprenorială Studențească.

START la Antreprenoriat în N-E este un proiect care sprijină iniţiativa antreprenorială în regiune prin identificarea a minim 350 de viitori antreprenori, includerea acestora într-un program de formare profesională şi consultanță pentru materializarea ideii de afaceri într-un plan de afaceri viabil în vederea finanţării cu o sumă medie de 30000 euro.

Antreprenorii selectaţi în vederea finanţării vor parcurge apoi un program de mentoring şi un stagiu de practică pentru consolidarea competentelor antreprenoriale şi vor beneficia de sprijin în implementarea planului de afaceri pe o perioadă de 18 luni de la primirea finanţării. Aproximativ 1.400.000 euro aşteaptă să fie investiţi în ideile de afaceri ale 45 de antreprenori din judeţele Bacău, Neamţ,Suceava, Botoşani, Iaşi şi Vaslui.

VĂ AȘTEPTĂM SĂ PARTICIPAȚI LA EVENIMENT!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s