@Rubik Hub, Codecamp Piatra Neamț

Sâmbătă, 26 mai 2018 începând cu ora 10:00, la Rubik Hub, în Ștrandul Tineretului va debuta o nouă serie cu sesiuni de Antreprenoriat, de Leadership, pentru a afla cum să vă atingeți obiectivele profesionale și cum să inovați în domeniul de activitate.  

Codecamp Piatra Neamt va debuta cu o prezentare despre impactul startupurilor în ecosistemul antreprenorial din nord-estul României. Evenimentul va fi inițiat de către Vlad Gliga, CEO Rubik Hub. 

 Agenda sesiune Antreprenoriat:

 12:00 – 12:45: Viitorul economiei noastre locale se află în puterea inovației și acest lucru este susținut de programele de finanțare! 

Viitorul economiei locale depinde de puterea de inovare a comunității. Ce șanse reale are startup-ul tău local să ajungă la nivel global? Răspunsul la întrebare îl veți afla pe 26 Mai, la Codecamp Piatra Neamț unde Lidia Bețoaea și Florin Bondar vă vor spune mai multe despre programele de finanțare disponibile pentru business-ul tău. 

 13:30 – 14:15: Romanian Global Startups – sunt reale? 

De ce majoritatea oamenilor presupun că startup-urile globale provin exclusiv din Silicon Valley? Fie că vă vine să credeți sau nu, unele povești de succes se nasc la nivel local. Alexandru Roznovat, Ionuț Munteanu, Alexandru Păduraru și Mircea Vadan își unesc forțele și vă vor vorbi despre cum au reușit ei să transforme idei în business-uri de succes.

14:30 – 15:15 Cum să construim un viitor prin colaborare?

Avem nevoie de o comunitate de antreprenori competenți cu idei inovatoare și soluții care să răspundă nevoilor societății. Indiferent de experiența de business, vă așteptăm să vorbim despre cum am putea construi un viitor prin colaborare. Georgiana Ghiciuc și Traian Luca de la GeminiCad vă vor vorbi despre cum o idee ar putea să ajute la dezvoltarea unei societăți mai competente.

 

Pe lângă sesiunea de Antreprenoriat, în cadrul conferinței Codecamp, veți afla mai multe despre importanța unei colaborări cu leaderi experimentați, în cadrul sesiunii de Leadership, precum și noile tendințe de inovație la primul Startup Fair din Romania.

 

Intrarea este liberă! Întegistrează-te aici ==>>  https://bit.ly/2rOQJyB

Agenda întregului eveniment aici: https://piatraneamt.codecamp.ro/.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s