Square1 Bootcamp – step one to your startup

Untitled

Rubik Hub din Piatra Neamț a creat proiectul Square1 pentru a face primul pas spre un Startup cu șanse mari de succes.

După o primăvară muncită în care s-a semănat sămânța antreprenoriatului în rândul studenților, proiectul RubikEDU – Startup School merge mai departe și intră în campania de vară: Square1 Bootcamp – step one to your startup.

Square1 Bootcamp este un program intens de 3 zile (27 – 29 iulie 2018) care oferă instrumentele și cunoștințele de bază în antreprenoriat de care orice tânăr antreprenor are nevoie încă dinainte de a fi decis dacă vrea să pornească un startup. Programul pune la dispoziție o întreagă serie de ateliere, ore de mentorat, de training, de profesioniști și informații, ca după 3 zile fiecare participant să aibă  încredere:

   să facă primul pas – să știe că nu este singur – că are pe cine întreba și cine-i răspunde

La sfârșitul celor 3 zile alături de mentorii Rubik Hub fiecare participant la program va avea o idee bună, minim un potențial co-fondator, o înțelegere a ecosistemului și un plan pentru startup-ul pe care să-l poată dezvolta în următoarele luni.

Square1 Bootcamp este doar începutul. În următoarele 3 luni mentorii Rubik Hub vor sta aproape de tinerii antreprenori pentru dezvoltarea ideii la următorul nivel, pentru ca în luna noiembrie 2018 să participe cu echipa formată la cel mai mare Makeathon pentru Startup-uri din regiune unde există posibilitatea câștigării finanțării dezvoltării.

Programul proiectului va urma pași:

Square1 (iulie) –> Mentorat – Office Hours (august – octombrie) –> Makeathon (noiembrie)

Rubik Hub creează contextul potrivit și mediul creativ care să fie sigur pentru idei valoroase și cu potențial real, care să fie ca un magnet pentru client și investitori.

Numărul de locuri este limitat. Tipurile de bilete:

A – bilet student – 200 lei

B – bilet non-student – 360 lei

C – grup – 3+1 gratuit

D – early-bird 25% reducere (pentru biletele de tip A și tip B până pe 23 iulie).

Investiția fiecăruia va acoperi masa (2 prânzuri + 2 cine + 4 coffee break-uri), materialele, atelierele, training-urile și programul celor 3 zile, la care se vor adăuga orele de mentorat și întâlnirile din cele 3 luni ce vor urma după Bootcamp. Prețul de cazare pleacă de la 25 lei (în cămin școlar).

Înscrierile se fac pe site-ul: http://bit.ly/sq1bootcamp1

Agenda completă se află pe www.rubikhub.ro!

Contact: telefon – 0759 037 050 sau e-mail hello@rubikhub.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s