Bursa locurilor de muncă

Untitled

SAS în colaborare cu A.J.O.F.M. Bacău va organiza pe data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 9:00 Bursa locurilor de muncă pentru studenți și absolvenți.

Acțiunea își propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obținerea unui loc de muncă. În acest sens, mai mulți agenți economici doresc să participe la eveniment având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Angajatorii care încadrează persoane din rândul șomerilor beneficiază de facilitățile/ subvențiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Toți absolvenții de învățământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă.

La această acțiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea acestuia.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s