Startup Spinner Makeathon

Rubik Hub în parteneriat cu TBNR Accelerator au dat startul înscrierilor pentru programul care lipsește din ecosistemul de startup românesc:

                             Startup Spinner Makeathon 

Startup Spinner Makeathon este cel mai mare program din România care aduce startup-urile față în față cu acceleratoare și investitori, care aduce mentori fondatori de succes să lucreze cu startup-uri gata formate, să le răspundă la întrebări și să-i ajute în viitorii pași pe care trebuie să-i urmeze.

Detalii : www.startupspinner.com

În perioada 23-25 noiembrie15 startup-uri din mediul antreprenorial românesc vor intra, timp de 72 de ore, într-un program intensiv dedicat viitorului pe care startup-urile lor îl pot avea. Fiecare echipă va fi ghidată de mentori dedicați, experimentați în dezvoltarea de startup-uri și va fi evaluată de investitori și reprezentanți ai programelor de accelerare pe cele mai importante criterii care definesc un startup:

           ✔Lucrul în echipă: valori, motivație, energie, roluri;

           ✔Modelul de business, cu plan de acțiune concret și obiective setate;

           ✔Capacitatea de execuție și deschiderea în a primi sfaturi.

Programul este organizat de Rubik Hub în parteneriat cu TBNR, accelerator de startup-uri cu componentă de inovare și tech. Dacă echipa și modelul tău de business pot convinge, atunci TBNR, acceleratoarele și investitorii invitați vor putea investi în viitorul vostru ca startup!  Mai mult decât atât, vor fi pregătite și alte premii inkind sau servicii. 

Orice echipă al cărei startup este construit în ultimele 12 luni, este încurajată să se înscrie, urmând ca echipele Rubik Hub și TBNR să anunțe echipele selectate. 

Iată pașii pe care trebuie să-i parcurgi:

Profilurile mentorilor, ale investitorilor și ale juraților, mai multe detalii și informații despre program sunt publicate pe: www.startupspinner.com.  

Te așteptăm să cunoști comunitatea noastră, să te conectezi cu oameni noi și să te bucuri de aerul curat de munte în cele 3 zile, 23-25 noiembrie, în spațiul de co-working Rubik Hub – www.rubikhub.ro – din Piatra Neamț

Rubik Hub reunește și dezvoltă comunități care au un interes comun, dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc. Este mai mult decât un spațiu fizic, este o comunitate a comunităților formată din fondatori de startup-uri, antreprenori cu experiență, mentori, investitori, pasionați de inovare și impact pozitiv. 

Mai multe despre proiectele și programele powered by Rubik Hub, dar și despre Startup Spinner Makeathon – https://www.facebook.com/startupspinner/ sau găsești și pe pagina noastră de facebook – https://www.facebook.com/rubikhub

Contact: hello@rubikhub.ro sau Facebook.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s