Conferința HOW TO WEB

În București, la Face Convention Centre în data de 30-31 octombrie 2019 va avea loc cea mai mare conferință de tehnologie și Startup din România.

Conferința organizată anul trecut s-a bucurat de un mare succes, fiind deschisă de Daniel Dines, co-fondator UiPathe, unicorn românesc care a revoluționat lumea în zona de automatizare.

Și anul acesta vor participa nume importante printre care: Sean Ellis, fondator al GROWTH HACKERS, April Dunford – Positioning Expert & CEO AMBIENT STRATEGY, Bob Moesta – Founder, President & CEO RE-WIRED GROUP etc.

La conferință se vor discuta trendurile noi globale, cum se păstrează competitive companiile de astăzi, care sunt joburile viitorului și, mai ales  vă veți conecta cu oameni pe care lumea îi urmărește în mod constant.

Prețul standard al unui bilet costă astăzi 159 euro (redus de la 189 euro). Datorită colaborării fructuoase pe care o avem cu Rubik Hub Piatra Neamț, veți primi un cadou special.

Nimeni altcineva din tară nu va avea acces la această ofertă.

Așadar, toți studenții sau proaspăt absolvenții (vârsta maximă de 25 ani) din comunitatea Rubik Hub vor putea achiziționa bilete la prețul de 25€ (TVA inclus).

Dacă este student sau tânăr absolvent de UVAB achiziționează biletul și participă la conferință pentru a deveni un bun profesionist, cu care și noi să ne putem mândri!!!

Mai multe informații despre conferință și invitații ei puteți citi aici: https://www.howtoweb.co/

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s