RubikEDUStartupBasics

Într-un an care ne-a provocat să acceptăm modificări neașteptate și să ne adaptăm unei lumi complet diferite, împreună cu partenerii noștri de la Rubik Hub vă invităm să vă lăsați inspirați de povestea și experiențele mentorilor din comunitate și să vă imaginați propria călătorie în antreprenoriat.

Cum îți găsești resursele, know how-ul și curajul să-ți pui ideea în mișcare? La ce ești dispus să renunți și ce ai nevoie să antrenezi, pentru a construi un startup sustenabil? Cum măsori succesul? Dar eșecul?

A doua ediție Founder Story te va ajuta să găsești răspunsuri la aceste întrebări și îți dăm întâlnire pe 18 iunie, de la ora 18:00, cu Georgiana Ghiciuc, CEO și founder Beaglecat și Diana Stafie, Foresight Strategist al FutureStation, pentru a ne împărtăși povestea lor și pentru a te inspira să începi să o scrii pe a ta!

Pentru înscrieri și detalii: https://www.facebook.com/events/725890844814162/

 

Iar pentru a descoperi împreună care sunt pașii pentru a scrie povestea ta de startup, te invităm într-un program de educație antreprenorială #RubikEDUStartupBasics, format din trei webinarii, de aproximativ o oră fiecare:

24 iunie, ora 18:00 – Cum se naște o idee de startup? #FromIdea2Business

29 iunie, ora 18:00 – Cine sunt oamenii din spatele unui startup? #TeamAlignement

2 iulie, ora 18:00 – Ce schimbare aduc și pentru cine? #CustomerUnderstanding & #Persona

Pentru înscrieri și detalii: https://www.facebook.com/events/2882438645219257/

 

Recomandăm cu tărie să nu ratezi evenimentul (în limba engleză) New Trends for Startups Talk & Demo Day Rubik Garage din 25 iunie, de la ora 18:00. Vom avea ocazia să îi urmărim într-un fireside talk pe Paul Kallmes – Managing Director @ Silicon Valley Business School (U.S.A.), Joel Larsson – Co-founder Fast Track Malmo (Sweden) și  Marcin Kurek – Co-founder Market One Capital (Poland).

Și vom vedea pitch-urile finale ale startup-urilor din Rubik Garage batch #2

Pentru înscrieri și detalii: https://www.facebook.com/events/188479045764413/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s