Bursa locurilor de muncă

Bursa locurilor de munca (1)

Societatea Antreprenorială Studențească a Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău în colaborare cu A.J.O.F.M. Bacău și Liga Studențească din UVAB va organiza pe data de 18 octombrie 2019, în intervalul orar 9,00 – 12,00, Corp B (hol parter și etaj 1) Bursa locurilor de muncă pentru studenți și absolvenți.

Acțiunea își propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obținerea unui loc de muncă. În acest sens, mai mulți agenți economici doresc să participe la eveniment având astfel prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Angajatorii care încadrează persoane din rândul șomerilor beneficiază de
facilitățile/subvențiile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Toți absolvenții de învățământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante, sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă.

La această acțiune sunt invitate toate persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă sau din diferite motive doresc schimbarea acestuia.

La evenimentul din data de 18 octombrie 2019 au participat peste 700 de participanți, din care 415 au fost din grupul absolvenților de învățământ, iar 310 au fost selectați pentru angajare, conform cotidianului Deșteptarea, care poate fi consultat aici:

Peste 700 de vizitatori la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Deschiderea oficială a evenimentului a fost realizată de dl. Zichil Valentin, decan al Facultății de Inginerie al UVAB.

 

Advertisement