Laborator academic

Nivelul redus de alfabetizare financiară din România reprezintă unul dintre motivele pentru care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și-a asumat un rol activ în dezvoltarea și livrarea de programe de educație financiară adresate tuturor categoriilor de consumatori sau viitori consumatori de produse financiare nebancare. Studenții reprezintă o categorie foarte importantă în acest context, ei pregătindu-se să intre pe piața muncii și să înceapă viața de adult.

Este posibil ca un număr foarte mare de studenți să își dorească o carieră de antreprenor, o parte dintre ei devenind antreprenori chiar din timpul facultății.  Pentru aceștia, dar nu numai, ASF a pregătit un webinar special dedicat, Învață de la un antreprenor de succes! prin care studenții vor interacționa cu o personalitate a lumii de afaceri și vor putea afla cum să înceapă o afacere, cum se transpune viziunea unei afaceri în practică, care sunt abilitățile necesare pentru a deveni antreprenori de succes și multe altele.

Webinarul va avea loc în data de 21 martie de la ora 19:00 și îl are ca invitat pe domnul Radu Georgescu – Chairman of the Board  Seedblink.

Mai multe informații despre vorbitor pot fi găsite pe pagina de web a acestuia: http://www.radugeorgescu.com/about/.

Înscrierea pentru participarea la seminar a celor interesați se realizează prin completarea unui formular Google form https://docs.google.com/forms/d/19e4cCQ_MbyLRqSGZrvJWMVM8b577KIatulPpm04W2TY/edit.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s